fredag 18 april 2008

Inlägg nr 100

Det här är faktiskt mitt hundrade inlägg på bloggen. Tänk vad tiden går fort!

Ikväll har det varit jättesvårt att få Elise att sova, hon sover väldigt oroligt och har vaknat flera gånger redan. Men nu har hon precis somnat igen, hoppas hon kan sova några timmar utan att vakna nu.

Idag var jag förbi en sväng på jobbet, jag ser inte fram emot att börja jobba igen, men det ska ändå bli skönt att få träffa lite folk och få mer pengar att röra sig med. Efter jobbsvängen var vi förbi hos några bekanta som bor i samma område som oss några kvarter bort, de höll på att renovera köket. Jag vill också ha ett nytt kök! De har alltid nya projekt på gång och en inredningssmak precis i min stil och ett fantastiskt mysigt hem. Jag blir så inspirerad när jag är där.

I torsdags var en kompis till mig och hälsade på, hon bor också bara några kvarter härifrån. Hon hade med sig en födelsedagspresent, det var helt oväntat faktiskt men väldigt trevligt. Det var en jättefin fågelbur, precis en sån som jag velat ha! Jag blev jätteglad!

Igår handlade jag på Åhléns för jag fick ju ett presentkort där i present, det blev bland annat ett kviltat överkast till lillans rum, en blåvit trasmatta till sovrummet och jättefina vita underlägg i filt. På kvällen gjorde jag klart en av tyllamporna som ska hänga i lillans rum, jag visar mer bilder när jag hängt upp den (måste bara inhandla en lampsladd först).

Jag tillverkade även en fransk mjölsäck, se bilden ovan, vet inte riktigt vad jag ska ha den till men det var kul iallafall. Och min sambo tycker att jag är galen som vanligt! :-)

Inga kommentarer: