torsdag 31 januari 2008

Städdag

Idag har jag städat lite lätt och dammsugit hela huset, fattar inte hur fort det blir dammigt! Elise var ovanligt nog ganska nöjd ett bra tag och följde efter mig och dammsugaren genom huset i sin gåstol. När jag bara hade ett rum kvar var hon dock riktigt arg på mig så då fick jag dammsuga det rummet lite senare. Jag har även hängt upp en gardin i tvättstugan, det blev ganska fint, förutom att vi har en blomma i fönstret där som gärna skulle få förpassas till de sälla jaktmarkerna...

Till middag idag åt vi korv, spaghetti och morotsstavar.

Elise sover just nu men det dröjer nog inte länge innan hon vaknar igen, vet inte varför hon sover så oroligt.

Åh, jag måste köpa färg så jag kan börja måla sekretären, jag längtar! Jag har inte bestämt vad jag ska göra med tavlan jag gjorde igår, kanske skulle man sy en kudde eller häfta fast tyget på en pappskiva, nån som har förslag?

En tur till Ikea vore trevligt, jag försöker övertala mamma och syrran att åka för det är enklare än att bearbeta sambon, han tycker inte direkt att en heldag på Ikea är något att längta efter... Och det är roligare att vara där med nån som precis som jag vill strosa runt lugnt i butiken och inte vill därifrån så snabbt som möjligt.

Jaha, nu vaknar lillan... Ska gå till henne, godnatt!

1 kommentar:

Magnus sa...

Hallo din smyg bloggare! ;)

tips: http://www.kullin.net/2008/01/bloggsverige-3-unga-kvinnor-tar-ver.html

http://nyligen.se/


http://www.twingly.se/

http://www.knuff.se/