tisdag 29 januari 2008

Hjälp mig hitta en snygg tv-bänk!

Mio Emma 3450:-
Alldeles underbar... men en aning dyr
Ikea Liatorp 1995:-
För bred
Ikea Leksvik 1395:-
behöver målas vit
Ikea Hensvik 595:-
Känns lite "billig"

Eftersom vi ska inhandla en ny tv, troligtvis redan på fredag, måste vi ju ha en snyggare tvbänk, det är svårt att hitta något snyggt till ett bra pris, jag vill gärna ha något vitt i lantlig stil, nåt som inte är bredare än ca 120 cm för att den ska få plats mellan högtalarna, allra helst nåt lite rejälare i massivt trä. Tvn ska upp på väggen men man behöver ju plats för dvd och förstärkare och sånt. Tv-bänken vi har just nu är riktigt ful. Jag har kikat runt på lite olika sidor bl a Mio och Ikea och hittat några modeller som är rätt snygga men som dock inte nödvändigtvis uppfyller alla mina krav.




2 kommentarer:

Lilla Blanka sa...

Gör en egen ;) Det är inte så svårt..beroende på vilken stil kanske det passar med att mura (vilket vi gjorde nyligen) eller använda sig av te x en gammal dörr eller nåt för att få en unik möbel..Eller så börja med en IKEA möbel och hotta upp den lite.snickra vidare eller måla .. :)
Kram
Mia

En inredoholic sa...

Håller med lilla blanka.. hitta på en egen så du får det precis som du vill. Inte alls dyrt att lämna en idé till en snickare! Trevlig helg. kram Jannice