onsdag 27 augusti 2008

Nähä

Nähä, då har man fortfarande inget körkort. Fan, det är otroligt surt. Jag tyckte att jag körde helt okej fastän jag var lite nervös, därför känns det extra jobbigt att kugga. Anledningen till att jag blev underkänd var främst "otydliga placeringar på vägen och onödiga stopp". Det känns väl säkert bättre på en stund, det är bara att ta nya tag, men just nu känner jag mig bara så arg och ledsen. Skit skit skit!!! :-(

4 kommentarer:

Nettan sa...

Näää, vad tråkigt !
Men bättre LYCKA nästa gång tjejen =0(...
Kram, Nettan

Anonym sa...

Vad tråkigt!! Tyvärr måste jag säga att jag vet hur det känns :( Jag kuggade oxå första ggn men skam den som ger sig... Det kommer att gå jätte bra för dig nästa gång!!
/Kram, Linda

Mia sa...

Tack för de uppmuntrande orden! Det känns lite bättre idag och jag SKA klara det nästa gång, men jag är fortfarande lite arg...
Kram Mia

Flickan F sa...

Läste precis upp ditt meddelande om kuggning vid uppkörning för Markus. Han har varit med om SAMMA SAK tre gånger i rad nu...! Vi blir inte kloka på de här uppkörningsmadammerna som är så NOSIGA med planering av körväg och ovana vid ny bil (Markus fick några motorstopp för att han inte visste riktigt var han hade dragläget)... Han sympatiserar med dig - kanske kan ni skapa någon sorts antigrupp mot körkort...? ;) Skojar bara! ;)

Det verkar ju vara fint med dig och lilla familjen annars! Ska läsa vidare på din blog. Så kul att du har den! Själva sliter vi (eller mest Markus i sanningens namn) med den gamla skolbyggnaden och gräsklippningen (mest jag faktiskt!). Mamma har varit här nu i några dagar och har hjälpt oss med rabatterna så nu är de så fina och fria från ogräs! SKa försöka att upprätthålla stilen. :)

Nu ska vi försöka oss på att laga en middag. Mamma badar Teklan i duschkabinen. Markus och jag surfar (!) med en chipspåse (!!) bredvid då det krävs lite återhämtning efter utbyte av tegelpannor på den 10 m (eller mer...?) höga skolan.

Slut för i dag - tack för i dag! Hoppas vi ses snart! Tiden går ju så fort! Vore kul att få hälsa på er i höst! Kanske någon helg i november...? Markus har ju inte riktigt fått se Boden och det vore faktiskt kul att visa honom staden, forten, mm.

Kram till er alla tre!
//Fröken Fia