torsdag 4 juni 2009

Jobb, intervju och starta eget...

Det känns som det varit en lång dag idag. Jag klev upp vid halv fem imorse för att jobba som frukostvärdinna i några timmar, åkte sen hem för att byta om för att gå på en anställningsintervju. Efter det var jag bara tvungen att sova en stund för jag var helt slut. Tur för mig att sambon var ledig idag så han kunde ta hand om lillan. Det var otroligt svårt att sova inatt eftersom jag var så nervös för jobbintervjun så det blev inte många timmars sömn. Jag hade nästan hallucinationer imorse för att jag var så trött...

Nu ikväll var sista dagen för starta eget-kursen så det känns lite tråkigt att det är över. Det har varit både trevligt och lärorikt att gå på dessa träffar.

Anställningsintervjun gick väl sisådär, det kändes inte riktigt bra men inte heller dåligt. Så vi får väl se vad som händer, det verkar hursomhelst som ett riktigt kul och omväxlande jobb så det vore kul att få det. Till midsommar skulle de bestämma vem som får jobbet och det är ett vikariat som sträcker sig från juli i år till september nästa år och eventuellt möjlighet till fortsatt arbete efter det. Det vore bara SÅ bra om jag fick det!

Samtidigt är jag ju såklart nyfiken på hur det skulle bli om jag istället skulle bli egen företagare och utveckla min affärsidé fullt ut och fullfölja mina planer. Men det finns ju inget som hindrar att jag istället blir företagare om några år, då har jag ju dessutom haft möjlighet att utveckla mig ytterligare, skaffat ett större nätverk och framförallt samlat ihop ett startkapital till verksamheten.

Så just nu är jag hoppfull om att få sitta som administratör på det företag som jag var på intervju hos idag. Håll tummarna för mig!

Kram Mia