torsdag 14 maj 2009

Målarböcker


Elise är kanske för liten för att färglägga i målarböcker ännu men de här böckerna med fina bilder av Elsa Beskow är ju helt oemotståndliga. Säljs bland annat på härliga webbutiken Julias vita drömmar.

Kram Mia

Mer leksaker!

Jag fortsätter på samma tema som mitt förra inlägg med några söta leksaker, men här från Russinnet.se Nu är det hög tid att sova! Godnatt!
Kram Mia

onsdag 13 maj 2009

Leksaker från Blå Elefant

I sommar fyller Elise två år och jag har såklart redan börjat fundera och titta på presenter...
Kolla vilka fina saker jag hittat på webbutiken Blå Elefant. Förra året köpte jag de flesta av hennes presenter därifrån och från Russinnet.
Kram Mia

lördag 2 maj 2009

Sommaren är här!

Idag är det riktigt varmt och härligt, nästan sommarväder, jag och lillan har varit ute och lekt på verandan. Man får dock försöka bortse från att gräsmattan fortfarande är täckt med ett tjockt lager snö... Just nu sover hon, min sambo är ute och tvättar bilen och jag har planterat om lite blommor. Om en stund ska vi iväg och bada på Nordpoolen.

På valborgsmässoafton hade vi grillfest hemma hos oss och Elise sov borta för första gången. Det var mina föräldrar som var barnvakt och det gick jättebra, man var ju såklart lite orolig att hon skulle bli ledsen och ropa efter mamma halva natten, men det hade som sagt inte varit några som helst problem. Istället grät hon lite när de lämnade tillbaka henne och skulle åka hem själva... :-)

Kram, Mia