söndag 29 mars 2009

Målningar

Ville bara visa mina nya målningar som jag gjort nu i veckan. Kameran är dock inte den bästa för att fotografera konst, det blir mörkt, suddigt och konstiga färger. Grr! Ny kamera, tack! (Jag har fortfarande inte inhandlat nån digital systemkamera som jag tjatat om i flera månader nu.) :-)


Kram!
/Mia

Vårstädning i linneskåpet

Idag har jag, sambon och lillan varit och fikat på det mysiga 50-talsfiket Retrocaféet här i stan. De har farligt gott fika, och jag åt en underbart god mazarin och drack en kopp kaffe till det.

Ikväll har jag städat linneskåpet, eller rättare sagt mitt tygskåp, och försökt få lite ordning bland mina tyger. Ska nog beställa lite tyger från Stoff & Stil, de har jättemånga härliga tyger och jag behöver sy nya gardiner bland annat, till ALLA rum faktiskt. Tänkte försöka mig på hissgardiner i vitt linnetyg till köket och vardagsrummet tror jag.
Ha en trevlig söndag kväll!
/Mia

fredag 20 mars 2009

Vårkänslor

Det känns som att våren är i antågande, solen skiner ute och det är flera plusgrader. Man känner sig sugen på att ge sig ut i vårsolen och grilla och ställa fram utemöblerna, men så tittar man ut på altanen och trädgården som fortfarande är täckt med flera meter snö... Det är fortfarande långt till sommaren men man det blir nog en tur till pulkbacken i helgen iallafall och grilla korv och pinnbröd och dricka varm choklad. Det är riktig livskvalitet!

Igår kväll kom jag hem från den andra delen av Starta-Eget-kursen i Umeå. Det har varit en väldigt givande kurs där jag har träffat massor med intressanta människor och jag har lärt mig jättemycket. Jag känner mig peppad att sätta igång med min företagsidé. Men... Jag är fortfarande osäker på om det VERKLIGEN är det jag vill. Mitt humör går upp och ner och pendlar som en sinuskurva, ena dagen känner jag "JA! Det här fixar jag, det kommer bli skitkul!". Andra dagar är jag inte alls sugen utan känner att det inte är värt allt jobb, jag kommer hata det, jag kommer inte klara det och det kommer sluta i ekonomisk ruin. Det är verkligen supersvårt att hålla glöden uppe hela tiden.

Men en sak har jag bestämt mig för och det är att jag ska undersöka alla möjligheter och försöka våga även om det känns läskigt. För jag tror att NÄR jag väljer att starta företag kommer jag inte ångra mig. Jag kommer göra misstag, det kommer vara jobbigt ibland men jag tror också att det kommer att vara jätteroligt och jag kommer med tiden kunna tjäna bra med pengar. Min affärsidé håller jag på ett tag till, jag vill ha lite mer kött på benen. :-)

Nu är det dags att hämta lillan på dagis! Ha en bra dag!
Kram Mia